Welkom op ons Reislog!
Hallo en welkom op ons reislog!
Na een aantal jaren de verschillende delen van Amerika te hebben verkend, hebben we dit jaar gekozen voor een georganiseerde rondreis door China.De reis duurt 23 dagen en wordt door OAD georganiseerd onder de naam 'Het mooiste van China'. Op de site van OAD kun je het hele programma en de route terugvinden. Op ons blog zullen we vanaf vertrekdatum 19 mei a.s. weer proberen om regelmatig verhalen van onze belevenissen te plaatsen. Hoewel we wellicht ook een paar foto's bij de verslagen zullen posten, zullen de meeste foto's terug te vinden zijn in ons album bij MijnAlbum.nl. Via de kaart weten jullie ongeveer waar we ons bevinden en waar we zijn geweest. Meer informatie overons en de reis die we gaan maken vind je in het profiel.
Aan de rechterkant van de pagina's in dit reisverslag kom je ook nog links tegen naar andere interessante sites en naar de reisverslagen van onze vorige vakanties.
Wezien je graag terug op ons reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met ons meereist!
Frank & Marjan
Ik reis mee! ;-)
Veel plezier en een prettiuge vakantie
Nou , Jullie zitten nu in de grote zilveren vogel terwijl ik dit schrijf , Veel plezier toegewenst van ons ....Ni hau ...
UPDATE: Onze wereldreizigers zijn zaterdag 19 mei om 06:21 uur onze tijd veilig aangekomen in het hotel.